Nieuws van nu.

Han, Gert en Cor ontvangen koninklijke onderscheiding

Afscheid Han, Gert en Cor

Han, Gert en Cor ontvangen koninklijke onderscheiding

Han Langereis, Gert Dekker en Cor van Dijk werden 17 mei, bij hun officiële afscheid, benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Han en Gert namen in september al afscheid, Cor stopt aan het einde van dit sportseizoen.

Tijdens de afscheidsreceptie memoreerde burgemeester Horn dat de heren zich buitengewoon hadden ingespannen voor de samenleving en dat dit reden voor Zijne Majesteit was geweest hen te onderscheiden. Het stichtingsbestuur had sportverenigingen, scholen, gemeente, sponsoren en leveranciers uitgenodigd, omdat de heren gezamenlijk meer dan 60 jaar bestuurservaring hebben. Uiteraard was ook familie aanwezig.

PWA-voorzitter Peter Veldhuizen memoreerde dat de inspanningen van onze stichting relevant zijn als we zaalsport aantrekkelijk willen houden en dat de heren zich hier uitzonderlijk voor hebben ingespannen. Zaalsport leeft immers van contributies en vrijwilligers. Scheidend voorzitter Han Langereis bevestigde dit in zijn dankwoord namens de heren en onderstreepte het belang van goed onderhoud en reserves voor de toekomst.

Foto's: Fred Rijckenberg