Nieuws van nu.

Sportcafé failliet, maar PWA blijft open

PWA Hal open, ondanks faillissement Ron's Sportcafé BV.

Sportcafé failliet, maar PWA blijft open

Het bericht dat Ron's Sportcafé in staat van faillissement verkeerd, heeft veel mensen inmiddels bereikt. Sportverenigingen en scholen kunnen echter gerust zijn: de PWA hal blijft open. Uiteraard wel met in acht neming van coronamaatregelen.

Een kleine update:

  • Het faillissement is door de leveranciers van de koffiemachine aangevraagd. Niet door Stichting Beheer Sporthal PWA. Integendeel, de stichting heeft Ron Heersink sinds zijn overname van het sportcafé steeds geholpen en ook tijdens de moeilijke coronaperiode gesteund op financieel gebied. 
  • Niet alleen het sportcafé is gesloten, de curator heeft ook de (onmisbare) beheerderstaken neergelegd. De sporthal kan niet zonder beheer, dus heeft de stichting, met toestemming van de curator, Ron Heersink als privépersoon aangesteld als beheerder. Daarmee kan de sporthal in gebruik blijven.
  • Het sportcafé kan nog niet open. Daarvoor blijven we in contact met de curator. We hopen zo snel mogelijk weer open te kunnen.
  • Hoewel er vanwege de coronamaatregelen geen publiek toegestaan is, snappen we dat sommige wedstrijden, geplande toernooien, trainingen, clinics en evenementen niet zonder sportcafé of catering kunnen. Samen met Ron kijkt het bestuur naar mogelijkheden hiervoor. Wij roepen onze gebruikers dus op om nog even af te wachten. 

We houden u op de hoogte.

Bestuur Stichting Beheer Sporthal PWA